Jädrans otur – en skitfråga

Jädrans otur! var nog det mildaste som den stackars forskare i England kan tänkas ha sagt när det städades lite väl flitigt på han labb. Det som åkte ut var nämligen ungefär 35 kilo ödleskit som den arme mannen hade ägnat sju år åt att samla på Filippinerna. Ödlespillningen skulle vara underlag för hans doktorsavhandling.

Universitetet har erbjudit 500 pund som plåster på såren (vad är det med nutida kurs? 6000 bagis?) men killen är inte på humör utan vill gå till domstol. Det undrar jag inte på.

Han forskar på den sällsynta butaanödlan som är en släkting till den mer kända komodovaranen. Den senare ser ut så här (butaanödlan har jag inte hittat någon bild på, men det finns säkert någonstans).

Författare: bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.

2 reaktioner till “Jädrans otur – en skitfråga”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: