Magðalena Svíaprinsessa

Saxat från isländska Morgunblaðið:

Magðalena Svíaprinsessa hefur slitið trúlofun sinni og Jonas Beregström. Þetta kemur fram á heimasíðu sænsku konungsfjölskyldunnar í dag. Þau Magðalena og Jónas áformuðu að gifta sig síðar á þessu ári en tilkynnt var nýlega að ekkert yrði af því brúðkaupi.

Här följer en bild av ”Sænsku prinsessurnar Viktoría og Magðalena”:


Även utlandet känner alltså till den svenska överklassens skandalösa beteende! Island må ha sina bekymmer med geologiska och finansiella katastrofer, men sådant här elände slipper de i alla fall. De har ju republik också. Jag säger bara det: Sigrid Storråda hade aldrig blajat till det på det här sättet!

Författare: bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.

3 reaktioner till “Magðalena Svíaprinsessa”

  1. Nej, det hade hon förstås inte gjort, för att kungar och äkta män hade frillor och utomäktenskapliga eskapader fick nog de kungliga damerna bara acceptera på den tiden.Jag gissar att det var detta kungen och drottningen försökte få \”Madde\” att fatta, men hon var alltså lite trögfattad eller väldigt modern och okunglig och ville inte inordna sig i de kungliga, tillika sydeuropeiska/sydamerikanska beteendenormerna i det här avséendet. Grabben å sin sida, begrep uppenbarligen inte att det gäller att välja offer för sitt vänstrande, troligen också att köpa deras tystnad på ett eller annat sätt. Idag, gissar jag, gäller det att bjuda över skvallerpressen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: