Radio Björnbrum

Här är ett litet och förmodligen svårsmält ljudexperiment, men om tekniken fungerar och du har ljudgrejorna inkopplade på din dator så lär det höras saker om du trycker på den här länken.

I övrigt antar jag att intresset för att skriva och läsa bloggar de närmsta dagarna är mindre än intresset för vad tomten och julbordet har att bjuda på, så jag önskar bara er alla

God Jul & Gott Nytt År!

Författare: bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.

15 reaktioner till “Radio Björnbrum”

  1. Tror han hade mer hetlevrade familjedraman. 🙂 Starka viljor, kompromisslösa hetsporrar, det är vi här, så ett rejält gräl hör till vanligheterna vilken familjesamling som helst. Lika naturligt som att andas! :)Kul radioexperiment, kanske jag skall prova istället för blogg, slipper man stava korrekt och ens innehåll blir inte indexerat av robotar.

    Gilla

  2. Kul radioexperiment, Björn! Det blev riktigt bra. Fick tidningen igår med rubriken \”Mordet på Saab\”. Tack för den underbara lilla badvisan! En fridefull jul önskar jag dig!

    Gilla

  3. God Jul!Nu på morgonen läser jag i tidningen och ser Marx i Julen.http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/evafranchell/article14120365.abFolk kan inte handla mer ny bråte, folk hinner inte springa i alla gallerior. Gott folk, ser man överproduktionskrisen bättre än på Julen?Ingen blir väl förvånad, när man hittar bättre grejor i second hand butiken. Ett gammalt mikroskop av god kvalitet får grabben, mikroskop lämpliga för barn är plastsaker som inte fungerar numera, klart man köper en rejäl grej från en svunnen tid.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: