Räckvidd

Räckvidd för ryska S-400-robotar, om de placeras vid den ryska flygbasen i Syrien. Inre rödare området: hur långt man (vem nu ”man” är) vet att robotarna kan nå. Yttre området: så här långt kan robotarna eventuellt nå. Det här är bland de modernaste luftvärnsrobotarna som finns. Förhoppningsvis kommer de inte till användning. Läget omkring Syrien är väldigt farligt nu.

Författare: bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.

En tanke på “Räckvidd”

  1. Det är väl bara ett land i regionen som beter sig som praktarslen i sammanhanget, just nu. Israel var lite dryga idag när de meddelade att de inte skjutit ned ryssar som kommit över på \”israels sida\” av Golanhöjderna.(Även om det givetvis kan vara problem att hävda någon form av självförsvar över område man ockuperar.)Detta säger väl allt man behöver veta om Turkiets motiv till nedskjutningen.https://now.mmedia.me/lb/en/NewsReports/565547-syria-turkmen-move-to-form-anti-kurd-army

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s