Öppnar för att stänga …

”Öppnar för att stänga …” – härligt språk på den redaktionen! Fast inte stänger man bron. Man gör inte ens som den där tanten i Malmö föreslog, nämligen att ställa upp en kulspruta på bron.
Bild från Paris tidigare i år. Fast jag har en känsla av att ursprungsbilden redigerats litegrann för att visa vad det verkligen handlar om.

Författare: bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.

En tanke på “Öppnar för att stänga …”

  1. Kulsprutan ställer man allt där, den finns där, men med ett mänskligt ansikte. Alla förstår ju vad auktoriteten som inspekterar papper har i bagaget, som grund för dennes auktoritet att titta i papperen. Alla inser också vad förlängningen blir om tjänstemannapparaten inte kan hejda strömmarna. När tjänstemannaapparaten tvingas lösa det problemet, då vet vi vad det blir, iom samhällets grund.När det diskuteras klimatflyktingar brukar jag säga. Ja, hur många kan vi rent praktiskt stoppa vi gränsen? 1000 om dagen, 10 000 om dagen, 100 000 om dagen, 1 miljon om dagen, det finns en punkt där vi inte klarar producera plugg till gevären fort nog.Men vi kan skörda imperialismens frukter i 2 år till är det tänkt, utan att handskas med imperialismens biprodukt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s