Bättre intervju

För någon tid sedan klagade jag på en usel intervju med Jan Myrdal. Här kommer länk till en bättre (även om jag naturligtvis saknar en del frågor där också!). Gamle Myrdal får åtminstone tala utan att bli avbruten stup i ett. Kanske bättre att kalla det ‘samtal’ i stället för ‘intervju’.

Författare: bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.

2 reaktioner till “Bättre intervju”

  1. Ja, egentligen saknade jag en rejäl myrdalsk utredning om sammanhanget mellan hamnkranen i Sihanoukville 1960, det stora franska bondeupproret på 1300-talet, och tillagning av svenska köttbullar (\”köttbullens rätt\”), men man kan ju inte få allt man önskar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s