Står de i kö för att förbjudas?

Om man nu tycker att ”gatukonstnären” Dan Park är jättehemsk är det väl synd att stoppa argumenten i munnen på honom.

Du har väl hört att en bokmässa, detta år hållen under parollen ”Yttrandefrihet”, har kastat ut en tidigare godkänd deltagare? Det är ju andra som inte gillar denne deltagares (riktiga eller påstådda) åsikter. Ett slående sätt att fira att den svenska tryckfrihetsförordningen är 250 år i år, eller hur? Kommer vi att kunna fira 260-årsdagen också? Eller kommer de fantastiska ‘vänster’-tomtarna att först avskaffa yttrandefrihet för sina motståndare, och sedan till sin häpnad upptäcka att de står näst på tur? För även de har ett ‘förflutet’ som kan grävas upp och tas till intäkt för munkavle. Hotet  gäller inte bara Nya tider. Nu närmar sig hundraårsjubileet för Oktoberrevolutionen, och då lär reaktionen jobbar övertid för att klämma åt och helst tysta ner obehagliga vänsteråsikter. En del tycker att ‘vänster’ är ”nyttiga idioter”. Jag tycker inte att de är ‘vänster’. De ställer sig bara i kön för att själva få ett slag i skallen och förvirrat undra vad som hände.

Författare: bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.

2 reaktioner till “Står de i kö för att förbjudas?”

  1. Nazister skall helt enkelt vara förtryckta, inget att bekymra sig för, det är förutsättningen för demokrati, till och med den usla borgliga sådana.Om jag söker, kommer jag hitta indignation hos dig över denna censuren?http://www.proletaren.se/inrikes/kubavanner-portas-pa-bokmassaKom ihåg bara en statsmakt kan censurera, börjar man liberalisera det så att vilken organisation som helst skall jämställas en statsmakt, då går man bara fascisternas ärende.

    Gilla

  2. \”Kommunister skall helt enkelt vara förtryckta, inget att bekymra sig för, det är förutsättningen för demokrati …\”.Suck, att folk inte lär sig. De får sitt 'förbud mot nazism' idag – men vad händer dem själva i morgon?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: