Kvinnosolidaritet???

Någon kanske minns den inte alltför avlägsna tid när militanta feminister utropade: ”en kastrering för varje våldtäkt” (om jag minns frasen rätt). Det kan man kalla kvinnosolidaritet dragen till sin yttersta spets. Ingen nåd för otäcka våldsmän.

Men hur är det idag? – Svaret torde vara: ”dj-t tyst”. Varför? Kan det vara så att de som var militanta för några år sedan nu sysslar med andra saker? Att de inte kan/vill se att med dagens gruppvåldtäkter så kunde man få större massverkan vad det gäller att så att säga ta hand om förövarna? Ett helt gäng snöps på en gång, inte bara en! Att det har varit så angeläget att få in de här personerna i landet att det nu vore pinsamt att ge dem specialbehandling – är det så det tänks??? Eller skäms det till och med lite i smygundan?

Hur som helst: det verkar finnas brister i kvinnosolidariteten idag i det här landet. Svenska kvinnor är inte solidariska med svenska kvinnor – så ser det ut för en utomstående betraktare.

Författare: bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.

2 reaktioner till “Kvinnosolidaritet???”

  1. Den utomstående betraktaren vet kanske inte alltid exakt hur utomstående han är. Han läser lite selektivt i tidningarna och drar sin slutsats från det. Om den utomstående funderade på frågor han är mycket väl insatt i och jämför sin syn på dessa frågor med den syn han hade haft om han gjort en vanlig tidningsöversikt i frågan, skulle han då se en skillnad och skulle den skillnaden vara så stor att man har anledning att tvivla på översiktsbilder generellt?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s