Jag är inte välkommen …

… men jag skulle kunna räkna upp en massa otrevliga figurer som enligt den här affischen verkar vara välkomna till Södra teatern i Stockholm men som bör få omedelbart respass om de uppenbarar sig inom Sveriges gränser:

Författare: bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.

5 reaktioner till “Jag är inte välkommen …”

  1. Tror inte jag förstår frågan. Men i ett litet samhälle utanför Skellefteå dödades en 89-årig kvinna och hittades i ett sop- och förvaringsrum. Förövaren var förmodligen en afghan som väl också varit barn en gång i tiden. Vad hade hon gjort för ont som inte fick leva sitt liv ett tag till, när hon tydligen var kry nog att gå ut på samhället och handla? Jag blir ledsen när sådant händer. Varför tolereras det? Varför sopas det bara undan så fort det någonsin går?

    Gilla

  2. Tack, då förstår jag. Ren dialektik: tesen skapar sin antites. Påminner om senaste kyrkovalet där partierna vill ha en kyrka \”öppen för alla\” … utom några otäckingar som man inte ville ha med. De kunde väl ha sagt \”öppen för somliga\” så kunde de ha sluppit spydiga påhopp från bland annat sådana som inte var önskvärda!

    Gilla

  3. Det gäller väl också rätten att bära vapen i USA, som om man ska tro lobbyn, räddar liv. (Kyrkobesökarna som sköts i Texas tycks inte ha varit beväpnad). Skytten i var tydligen sur på svärmor, så där kanske det finns anledning att fundera på ett förbud.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s