Hur skrivs en intresseväckande inledning?

Det finns väl inget enormt intresse för vad sverigedemokraterna håller på med i sin lokala Stockholmsavdelning, såvida man inte är ‘partiet närstående’. Men för den som läser den här  inledningen…:

Om vi, åtminstone för ett ögonblick, lämnar den hett debatterade frågan om Peter Wallmark är en skurk eller ej …

… så lockar det till vidare läsning! Nu var ju fortsättningen inte så spännande, och angående denne Wallmarks ‘handel och vandel’ får man gå till andra meddelare för att få mer smaskiga detaljer. Som den här skvallertråden vars tillförlitlighet jag inte utställer den minsta garanti för!

Citatet kommer från den bildade (fil.dr) Jan Olof Bengtssons blogg och visar, tycker jag i alla fall, på en god förmåga att skapa en öppning som får en att vilja veta mer.

Bengtsson själv verkar vara ett exempel på att sd har svårt med intellektuella och människor som kan tänka självständigt, eller har en position så att de inte är beroende av partiledningens nycker.

Det här är en smådopping i vinterdräkt, och har inte det ringaste med ovanstående bloggpost att göra.

Författare: bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s