Handskakning

Kul bild. Jag undrar om båda herrarna för säkerhets skull räknade sina fingrar när handskakningen var över. Den som bör vara mest besvärad i det här sammanhanget är väl Bolton. Undrar vad Trump har honom till egentligen? Handlar det om att se till att man har farliga motståndare i närheten så att man kan kontrollera vad de har för sig? Frågan kvarstår: har Trump någon riktig plan, som väl åtminstone en del trumpister tror, eller improviserar han sig fram genom världspolitiken? Och vilken roll spelar krigsentusiasmen Bolton i den stora planen eller de ryckiga improvisationerna?

Putin ser lite klurig ut, och i bakgrunden verkar Shojgu lite frånvarande medan Lavrov möjligen kniper ihop munnen för att inte börja skratta.

Författare: bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.

2 reaktioner till “Handskakning”

  1. Trump anställde Bolton för att ha ryggen fri mot sina kritiker i Deep State! Skulle tro att Bolton är en teatergubbe som spelar sin roll som arg hund på ett övertygande sätt. I verkligheten spelar han under täcket med Putin och försöker hitta vägar att komma runt Deep States inflytande över USA:s utrikespolitik. Trump manövrerade ju ut Deep State i Korea och man kan bara ana ilskan hos CIA, NSA, bankmaffian och de andra mer eller mindre skumma organisationer som styr Deep State.Benny

    Gilla

  2. Jag har ingen klar bild av detta. \”Ryggen fri\” kan vara ett bra argument, men att Bolton skulle spela teater år ut och år in … tja? Eftersom han har hållit på bra länge måste rollen vara ordentligt inövad. Ytligt sett ser det ut som om Bolton gick på en nit när Trump mötte Kim. Skulle det ha hänt något annat bakom kulisserna?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s