Putin kan införliva …

Jag går igenom mina gamla bilder och hittar bland annat det här guldkornet, en löpsedel från 30 mars 2014.

Införliva i vad då? kan man undra. Hur som helst, nu har herr Putin i Kreml haft över 5½ år på sig, minst att införliva, men det verkar bara vara snack och ingen verkstad. Och i Finland har han väl varit några gånger under de åren, utan att lämna kvar några divisioner när han åkte hem igen.

I Baltikum kan jag inte minnas att han varit – det kan ju vara så att frånsett en viktig sak så har de där småstaterna ingen större betydelse för Ryssland längre. ”En viktig sak” är att Ryssland, av klart godtagbara historiska skäl, inte vill ha stora fientliga styrkor i Estland i närheten av Sankt Petersburg. Minnet av belägringen 1941-1944 har inte försvunnit.

Det där ”kan” får mig att tänka också på andra märkligheter på löpsedlarna, i stil med ”din/ditt XXX kan vara en okänd sjukdom”. Och, ärligt talat, är inte den här löpsedeln ungefär i samma klass?

Författare: bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s