Jubileum

Tro’t eller ej, men den 21 februari 2007 kom de första inläggen på den här bloggen. Jag hade knappast tänkt att den skulle leva så här länge, och ärligt talat har den varit på väg att avlida några gånger. Men den traskar på …

Första inlägget handlade om primatforskning, och i det andra inlägget samma dag framgår att det var full vinter i Stockholm. Mälaren var frusen, men det kändes lite av vår i luften. Då kom också min första bild på bloggen, ett foto som jag tagit av just den frusna Riddarfjärden.

Och framtiden? – Jag utställer som vanligt inga löften. Problemet är inte att det inte finns något att skriva om. Det finns för mycket att skriva om.

Författare: bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s