Man kan inte vinna jämt …

… så det blir ingen ‘färgrevolution’ i Vitryssland, och det blir intressant att notera vad som sker efter nästa möte mellan Putin och Lukasjenka. Det inträffar i Moskva den 22/2. Snart, alltså. Möjligen ökas integrationen mellan Ryssland och Vitryssland ytterligare. ”Oppositionsledaren” får väl bli permanent ”ledare” i exil, så länge någon har lust att betala.

Författare: bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.

2 reaktioner till “Man kan inte vinna jämt …”

  1. Man kan ju undra varför dessa av väst uppblåsta ”oppositionsledare” inte verkar genom valsystemet som man faktiskt kan gör även i Vitryssland…Problemet verkar vara att Lukasjenko är för populär i Vitryssland och är inte i närheten av att ens förlora ett hederligt genomfört val så uppdragsgivarna i väst blir alltmer otåliga och vill få bort Lukasjenko med ojusta metoder…Det mest komiska är ju att Lukasjenko inte ens hade behövt fuska i valet för han hade vunnit komfortabelt ändå men de gamla ränderna från Sovjettiden sitter väl kvar!

    Gilla

    1. Det är kanske just det att tiden håller på att rinna ut för ”väst”. Målet är Ryssland, men Ryssland vägrar att falla ihop. Samtidigt blir USA mer skakigt, och utan USA skulle knappast de här kampanjerna med diverse ”oppositionsledare” kunna drivas. Ett svagare USA/NATO, ett kraftfullare rysk-kinesiskt block med några ”hang arounds” som Vitryssland, det bör skrämma och hetsa de härskande i Washington.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: