Enligt någon hemlig källa?

Enligt Wolfgang Hansson i Aftonlövet:

President Vladimir Putins låtsasval gick som det var tänkt. Kreml hade beställt 45 procent för Putins parti Förenade Ryssland och det är ungefär där de verkar landa.

Och hur vet Wolfgang det? Har han en hemlig källa någonstans som avläser VVP:s mest hemliga tankar? Eller skriver han bara i ett blad som ägs av NATO-norska intressen?

Nu kan det ju ha förekommit oegentligheter, vilka rimligen borde slå mest mot något stort oppositionsparti och inte grupper i marginalen som knappast kan förväntas ta sig över femprocentspärren till Duman. Moscow Times, som inte är pro-Kreml, skriver att en del kommunistiska kandidater i Moskva hävdar att de tappat säkra vinster genom fiffel med e-röstning. – Det kan vara fler skumma episoder som bör utredas.

Om Ryssland åter fick en regim à la Jeltsin skulle frågan om valfusk vara fullständigt ointressant i våra västliga media. Tro inget annat.

Nu ser jag att Putins parti får närmare 50 procent av rösterna. Undrar om han blir upprörd och ringer sin val-general och skäller: ”Men för h-e, det skulle ju vara 45, inte 50 procent! Hur sköter ni ert jobb egentligen!!!”

Författare: bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.

En tanke på “Enligt någon hemlig källa?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: