En varning

Såg den här lappen med en ”varning” i morse. Har inte så mycket reda på vad som sägs i Vänsterpartiet numera, men att ungdomsförbundet vågar ha en åsikt om EU är åtminstone en liten ljuspunkt i den grå samtiden (om nu den här lappen verkligen är från UV).

Författare: bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.

2 reaktioner till “En varning”

  1. Och detta har de kommit på nu? Tecknen på EU-diktaturen har lyst rött länge och regimen i Stockholm är medlöpare till att införa diktaturen som hjälpligt med låtsasval sminkas upp som ”demokrati”.

    Gilla

    1. Jag vet inte hur de tänkt tidigare inom UV. Det har väl alltid funnits EU- och NATO-motstånd bland fotfolket inom V och dess ungdomsförbund, men vad de ledande anser om saken är mer ett frågetecken. De försöker fylla hålet i den svenska politiken som uppstår när socialdemokraterna drar allt längre mot höger genom att själva bli socialdemokrater, men fotfolket stretar emot.

      Gilla

Lämna en kommentar